fbpx

Nu är det snart dags för skyltsöndag i centrum!

Torsby centrum, söndag 3 december klockan 13.00-17.00. Julstämning i centrum med tända ljus och julmusik. Träffa bland annat tomten vid kommunhuset. Torsbys butiker håller öppet med fina erbjudanden (avvikelser kan förekomma).

Program

Butiker

Håller öppet mellan klockan 13.00-17.00 med fina erbjudanden.

Invigning av interaktiv bänk

Roger Eriksson inviger den interaktiva bänken vid gång- och cykeltunneln i Torsby centrum ”Gunnar Ehnes tunnel”. Invigningen startar kl 13.00. Sitt ner och lyssna på inlästa dikter av den kände värmländske författaren Gunnar Ehne där samma teknik som vid musikbron har använts.

Mârtensgodis

Den populära tillverkaren Karlstads hemkokta karameller finns på plats i centrum klockan 13-17! Ett familjeägt företaget med lång erfarenhet av tillverkning och försäljning av karameller.

Träffa tomten – lämna önskelista

Träffa tomten som bjuder på godis på kommunhusets trappa mellan klockan 14-16. Lämna in dina önskelistor och var med i dragningen av önskeklappen!

Tomtebingo

Tomtebingo i centrum mellan klockan 13-17. Ta en promenad i centrum och leta siffror i butikernas skyltfönster. Hämta bingobricka och eventuell vinst vid starten på kommunhusets trappa!

Tomtebingo

Tomtebingo i centrum mellan klockan 13-17. Ta en promenad i centrum och leta siffror i butikernas skyltfönster. Hämta bingobricka och eventuell vinst vid starten på kommunhusets trappa!

Marshmallows

Grilla marshmallows vid kommunhusets trappa mellan klockan 13-17.

Chokladhjul

Ett chokladhjul finns på plats vid kommunhuset kl 13-17. Snurra och ta chansen att vinna massor av god choklad! 10 kr/snurr – allt överskott går oavkortat till Mallbackens IF.

Glöggmingel

Besök kommunalrådets glöggmingel med tävlingar, varm glögg och kaka vid entrén till kommunhuset kl 13-17.

UF-gata

På biografgatan finns flera av Torsbys UF-företag på plats och visar upp sina verksamheter.

Utställare/Försäljare

Utställare och försäljare som vill vara med anmäler sig till Hedbergs Skor på telefon 0560-10053.

Torsby Turen 2023

TorsbyTuren är i full gång! Handla för minst 300 kr i butiker som är medlemmar hos iTorsby och var med och tävla om 40 000 kr (iTorsbys presentkort). En vinstchans per kort, dela ut ett kort per 300 kr. Svara på utslagsfrågan och lämna kortet i din butik. Tävlingen håller på fram till 21 december klockan 24.00. Dragning sker fredag 22 december kl 15.00 via länk.